Skoči na sadržaj

Gaćice Lovelygirl Cinzia

1.000 рсд

Šifra proizvoda: - Kategorije: ,

Dobrodošli u svet elegancije i udobnosti uz naše Gaćice BellaSensia! Ove prefinjene gaćice sa kratkim nogavicama će vam pružiti osećaj luksuza tokom celog dana. Izrađene sa posebnom pažnjom prema detaljima, ove gaćice su neizostavan deo vaše garderobe.

Gaćice BellaSensia su dizajnirane kako bi vam pružile ne samo neuporedivu udobnost, već i da se savršeno uklope uz vaše telo. Njihov malo dublji struk garantuje izvanrednu potporu i oblikuje vašu figuru na najbolji način.

Kvalitetni materijali: Naše Gaćice BellaSensia su izrađene od visokokvalitetnih materijala koji će vam pružiti osećaj mekoće i svežine tokom celog dana. Sa 90% pamuka i 10% elastina, ove gaćice su nežne prema vašoj koži i pružaju optimalnu elastičnost za savršeno pristajanje.

Veličine i boje: Da bi svaka žena pronašla idealan par, naše Gaćice BellaSensia su dostupne u različitim veličinama – od M do XXXL. Takođe, imate mogućnost izbora između tri prefinjene boje: klasična bela, sofisticirana crna i nežna krem.

Neodoljiv spoj elegancije i udobnosti čini ove gaćice savršenim izborom za svakodnevno nošenje, ali i za posebne prilike.

Kako bismo vam olakšali održavanje ovih gaćica, preporučujemo pranje na 30°C i izbegavanje upotrebe izbeljivača kako biste očuvali njihov kvalitet i boju.

Naručite svoj par Gaćica BellaSensia još danas i osetite razliku koju pruža spoj luksuza i udobnosti. Brza dostava i siguran način plaćanja su zagarantovani kako biste što pre mogli uživati u ovom izvanrednom donjem vešu.

Vaša udobnost i elegancija su nam na prvom mestu, zato se obratite našem timu za korisničku podršku ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice. Zahvaljujemo se što podržavate našu prodavnicu i radujemo se što ćemo vam pružiti najbolje Gaćice Cinzia.

boja

, ,

veličina

, , , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Gaćice Lovelygirl Cinzia“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …

Call Now Button