Skoči na sadržaj

Ženski Donji Veš

Donji veš za vaš užitak. Prijatno prijanjanje čini da se osećate opušteno. Savršen sklad izmedju vrhunskog dizajna i udobnosti. 

Odaberite vaš omiljeni komad donjeg veša

Italijanski donji veš

U ponudi ženskog donjeg veša možete naći više renomiranih italijanskih brendova. Naše dugogodišnje iskustvo je potvrdilo da kvalitet donjeg veša u velikoj meri utiče na osećaj udobnosti i samopouzdanja, koji su itekako bitni za uspešno obavljanje dnevnih aktivnosti. Osećaj lagodnosti i sigurnosti predstavlja podsticaj za svaku ženu. Stoga smo se odlučili za proverene italijanske brendove kao što su Lormar, Infiore, Aris, Gold, Selene, SieLei itd.
Kvalitet, trajanje, udobnost i prefinjeni dizajn su zaštitni znak grudnjaka, ženskih gaćica i čarapa koje vam nudimo. Standard besprekornog kvaliteta je naš imperativ.

donji veš
Donji Veš

Kvalitet

Kao što smo već naglasili, kvalitet je osnovni imperativ u našem asortimanu. Kvalitet garantuje udobnost, funkcionalnost i trajnost.

Jedinstvenost

Svaki model grudnjaka, gaćica ili čarapa se odlikuje jedinstvenim dizajnom sa mnoštvo inovativnih rešenja koja daju karakter vizuelnom identitetu i eleganciji.

Udobnost

Udobnost je prioritet za većinu atikala iz grupe asortimana donjeg veša. Pažljivo odabrane fine tkanine, kvalitetna izrada i vrhunski dizajn su temelj prefinjene udobnosti.

Donji veš na rasprodaji

Donji veš

donji veš - žene

U donji veš spadaju odevni predmeti koji se nose ispod gornje odeće, obično u direktnom dodiru sa kožom, iako mogu sadržati više od jednog sloja. Oni služe za sprečavanje spoljne odeće da se zaprlja ili ošteti telesnim izlučevinama, za smanjenje trenja spoljne odeće o kožu, za oblikovanje tela i za prikrivanje ili potporu delova odeće. Po hladnom vremenu ponekad se nosi dugo donje rublje kako bi se obezbedila dodatna toplina. Posebne vrste donjeg veša imaju verski značaj. Neki odevni predmeti dizajnirani su kao donji veš, dok su drugi, poput majica i odredjenih vrsta šortsa, prikladni i kao donji veš i kao spoljna odeća. Ako su napravljeni od odgovarajućeg materijala ili tekstila, neki donji veš može poslužiti kao spavaćica ili kupaći kostim, a neki su namenjeni seksualnoj privlačnosti ili vizuelnoj privlačnosti.

Donji veš - Lormar

“Mi smo italijanska kompanija specijalizovana za donji veš od 1971. godine. Od tih godina revolucije i tvrdnje o ženskom telu, shvatili smo koliko je važno slušati žene i identifikovati se sa njihovim potrebama, diktiranim vremenom, njihovim načinom biće, svojom željom da se osećaju prijatno i poželjno.”

Lormar je rođen u Karpiju, u srcu okruga za korzete Emilijana iu mestu njegovih osnivača, Felice Martineli i Karle Skaketi.

Od male zanatske radionice postali smo vodeća kompanija, specijalizovana za sektor udobnog, ženstvenog i seksi donjeg veša, zahvaljujući našoj posvećenosti i našim vrednostima pouzdanosti, kvaliteta, iskustva, kreativnosti i strasti.

Donji veš - SieLei

Intima Moda je rođena u Modeni 1972. godine kao mala porodična firma. Sve počinje od male radionice za proizvodnju i prodaju donjeg veša. Danas je to čvrsta realnost koja je odlučila da porodična tradicija koegzistira sa visoko menadžerskom i modernom organizacijom, sa ciljem da učvrsti svoju poziciju lidera na tržištu.

Kreirati donji veš ikupaće kostime i garderobu za plažu već 5 decenija znači znati kako tumačiti ne samo promene tržišta, već pre svega ženske želje. Stalni izazov koji podrazumeva želju da se svakom tipu žene posveti posebna pažnja.

Najnovije proizvode i kolekcije čuvenog italijanskog brenda možete pogledati na njihovom web sajtu. 

Call Now Button