Skoči na sadržaj

Kupaći kostimi

U našoj ponudi se nalaze kupaći kostimi poznatih italijanskih i poljskih proizvodjača, poznatih po proverenom kvalitetu.

Penelopa Underwear Online Shop vam nudi veliki izbor kupaćih kostima po veoma povoljnim cenama. Na vama je samo da se odlučite.

Odaberite svoju omiljenu marku, boju ili se upustite u pretragu i pronadjite model koji će vam boravak na plaži učiniti prijatnijim.

kupaći kostimi

Kupaći kostimi - izbor nedelje

Ove nedelje su najtraženiji kupaći kostimi koje možete videti u narednom odeljku. Možda je baš jedan od njih vaš pravi izbor!

Kliknite, poručite i uživajte u letnjim  čarima!

Kupaći kostimi Lormar

“Mi smo italijanska kompanija specijalizovana za donji veš od 1971. godine. Od tih godina revolucije i tvrdnje o ženskom telu, shvatili smo koliko je važno slušati žene i identifikovati se sa njihovim potrebama, diktiranim vremenom, njihovim načinom biće, svojom željom da se osećaju prijatno i poželjno.”

Lormar je rođen u Karpiju, u srcu okruga za korzete Emilijana iu mestu njegovih osnivača, Felice Martineli i Karle Skaketi.

Od male zanatske radionice postali smo vodeća kompanija, specijalizovana za sektor udobnog, ženstvenog i seksi donjeg veša, zahvaljujući našoj posvećenosti i našim vrednostima pouzdanosti, kvaliteta, iskustva, kreativnosti i strasti.

kupaći lormar

Kupaći kostimi SieLei

Intima Moda je rođena u Modeni 1972. godine kao mala porodična firma. Sve počinje od male radionice za proizvodnju i prodaju donjeg veša. Danas je to čvrsta realnost koja je odlučila da porodična tradicija koegzistira sa visoko menadžerskom i modernom organizacijom, sa ciljem da učvrsti svoju poziciju lidera na tržištu.

Kreirati donji veš ikupaće kostime i garderobu za plažu već 5 decenija znači znati kako tumačiti ne samo promene tržišta, već pre svega ženske želje. Stalni izazov koji podrazumeva želju da se svakom tipu žene posveti posebna pažnja.

Najnovije proizvode i kolekcije čuvenog italijanskog brenda možete pogledati na njihovom web sajtu. 

kupaći sielei

Kupaći kostimi SHE

Call Now Button