Skoči na sadržaj

Grudnjak New Bra 6000

2.000 рсд

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Upoznajte New Bra 6000 grudnjak – savršen spoj elegancije, udobnosti i potpore. Dostupan u veličinama od 85 do 95,  C i D korpama, ovaj grudnjak je savršen izbor za svaku ženu koja želi izgledati i osjećati se najbolje.

Karakteristike proizvoda:

  • Tanke prazne korpe sa žicom: Dizajnirane da pruže maksimalnu podršku uz elegantno oblikovanje.
  • Tri klasične boje: Dostupan u beloj, crnoj i krem, što ga čini savršenim za bilo koju priliku.
  • Veličine: Raspon veličina od 85 do 95 osigurava savršeno pristajanje za različite tipove tela.
  • Visokokvalitetni materijali: Omogućavaju udobnost i dugotrajnost, pružajući osećaj mekoće na koži.

Detaljan opis proizvoda:

New Bra 6000 grudnjak kombinuje stil i funkcionalnost, pružajući vam podršku koja vam je potrebna tokom celog dana. Sa tanko praznim korpama i žicom, ovaj grudnjak oblikuje vaše grudi na prirodan način, osiguravajući elegantan izgled. Klasične boje – bela, crna i krem – čine ga savršenim izborom za svaku priliku, bilo da idete na posao, na večeru ili samo uživate kod kuće.

Udobnost i elegancija svaki dan:

Ovaj grudnjak je dizajniran da vam pruži udobnost bez odricanja stila. Visokokvalitetni materijali osiguravaju da vaša koža diše, dok žica u korpi pruža potrebnu podršku bez neugodnosti. New Bra 6000 je vaš idealan partner za sve prilike.

Izaberite svoju idealnu boju i veličinu:

Sa tri prelepe boje i veličinama od 85 do 95, New Bra 6000 grudnjak se lako kombinuje sa svakom garderobom. Bilo da tražite nešto za svakodnevno nošenje ili za posebne prilike, ovaj grudnjak je savršen izbor.

Naručite sada:

Dodajte New Bra 6000 grudnjak u svoju kolekciju i uživajte u savršenoj kombinaciji stila i udobnosti. Odaberite svoju veličinu i boju već danas i doživite razliku koju donosi vrhunski dizajn i kvalitet.

Kontaktirajte nas za dodatne informacije ili pomoć pri naručivanju. Naš tim je tu da vam pomogne pronaći savršen grudnjak za vaše potrebe!

 

4o

 

boja

, ,

dubina korpe

,

korpa

veličina

, ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Grudnjak New Bra 6000“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button