Skoči na sadržaj
Akcija!

Muške gaće Gasolineblu 908

Originalna cena je bila: 1.500 рсд.Trenutna cena je: 500 рсд.

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Otkrijte savršen spoj udobnosti i stila uz muške gaće Gasolineblu 908. Dizajnirane za maksimalnu udobnost i jedinstven izgled, ove gaće su idealne za svakodnevno nošenje i posebne prilike.

Karakteristike:

Materijal: Izrađene od 100% visokokvalitetnog pamuka, gaće Gasolineblu 908 pružaju izvanrednu mekoću i prozračnost, omogućavajući vašoj koži da diše tokom celog dana.

Veličine: Dostupne u veličinama S i M, ove gaće su dizajnirane da se prilagode vašem telu s maksimalnim obimom od 80 cm, pružajući savršeno pristajanje i udobnost.

Boja: Živahna crvena boja unosi energiju i stil u vašu kolekciju donjeg veša, savršena za one koji žele da dodaju malo boje i zabave u svoj dan.

Dizajn: S natpisom “fai partire la festa” (pokreni zabavu), ove gaće donose dodatni element zabave i razigranosti u vaš svakodnevni život.

Zašto odabrati muške gaće Gasolineblu 908?

Udobnost: Pamuk visokog kvaliteta osigurava udobnost i prozračnost tokom celog dana, pružajući vam osećaj svežine i prijatnosti.

Stil: Crvena boja i zabavan natpis “fai partire la festa” čine ove gaće jedinstvenim i šarmantnim dodatkom vašem donjem vešu.

Kvalitet: Gasolineblu je poznat po svojoj posvećenosti kvalitetu i dugotrajnosti, što ove gaće čini izdržljivim izborom za svakodnevno nošenje.

Savršeno pristajanje: Dostupne u veličinama S i M, s maksimalnim obimom od 80 cm, ove gaće se prilagođavaju vašem telu za optimalnu udobnost i podršku.

Naručite sada:

Dodajte muške gaće Gasolineblu 908 svojoj kolekciji i pokrenite zabavu uz vrhunsku udobnost i stil. Naručite odmah i doživite razliku koju donosi kvalitetan donji veš!

 

4o

 

boja

veličina

,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Muške gaće Gasolineblu 908“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button