Skoči na sadržaj
Akcija!

Majica Eve čipka 2407

Originalna cena je bila: 900 рсд.Trenutna cena je: 350 рсд.

Šifra proizvoda: - Kategorije: ,

Unesite dašak luksuza i sofisticiranosti u vašu garderobu uz žensku majicu Eve čipka 2407. Dizajnirana za dame koje cene spoj udobnosti i stila, ova majica je savršen izbor za različite prilike.

Karakteristike:

  • Materijali: Zadnji deo majice je izrađen od visokokvalitetnog pamuka, pružajući celodnevnu udobnost i prozračnost. Prednji deo je ukrašen prelepom čipkom, koja dodaje elegantan i ženstven dodir.
  • Dizajn: Majica Eve dolazi sa tankim bretelama koje dodaju delikatnost i suptilnu eleganciju. Spoj pamuka i čipke čini je idealnom za nošenje ispod sakoa, jakne ili kao samostalni komad za posebne prilike.
  • Boja: Dostupna u klasičnoj crnoj boji, ova majica se lako kombinuje sa različitim komadima odeće, čineći je univerzalnim izborom za svaku ženu.
  • Veličine: Dostupna u veličinama S, L, i XL, majica Eve čipka 2407 je dizajnirana da pristaje različitim oblicima tela, pružajući savršeno pristajanje i udobnost.

Zašto odabrati majicu Eve čipka 2407?

  • Elegancija i stil: Prelepa čipka na prednjem delu dodaje sofisticiranost i ženstvenost, čineći ovu majicu idealnom za sve prilike, od svakodnevnih do svečanih.
  • Udobnost: Zadnji deo od pamuka osigurava maksimalnu udobnost i prozračnost, savršenu za celodnevno nošenje.
  • Kvalitet: Kvalitetni materijali osiguravaju dugotrajnost i otpornost, čineći ovu majicu vrednom investicijom za vašu garderobu.
  • Univerzalni dizajn: Crna boja i elegantan dizajn omogućavaju lako kombinovanje sa različitim stilovima i komadima odeće.

Naručite sada:

Dodajte žensku majicu Eve Čipka 2407 svojoj kolekciji i uživajte u savršenom spoju udobnosti i elegancije. Ne propustite priliku da nabavite ovaj izvanredan komad odeće koji će vam pružiti osećaj sofisticiranosti i zadovoljstva tokom celog dana. Naručite odmah i iskusite vrhunsku udobnost i kvalitet!

 

4o

 

boja

veličina

, ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Majica Eve čipka 2407“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button