Skoči na sadržaj

Traka za butinu 2401

1.000 рсд

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Dodajte poseban šarm svom donjem vešu uz traku za butinu 2401. Ova elegantna traka je savršen izbor za žene koje žele da naglase svoj stil i dodaju sofisticiranost svojoj garderobi. Savršena za sve prilike kada želite da se osećate zanosno i samouvereno.

Karakteristike:

  • Veličina: Univerzalna veličina koja odgovara obimu butine od 52 cm do 60 cm, osiguravajući udobno i prilagodljivo pristajanje.
  • Boja: Dostupna u sofisticiranim crnoj i krem boji, ove trake se lako uklapaju u različite kombinacije donjeg veša, dodajući im poseban dodir elegancije.
  • Dizajn: Sastavljena od elastičnih traka sa neklizajućom cvetnom čipkom, traka za butinu 2401 kombinuje stil i funkcionalnost, pružajući vam udobnost i savršeno pristajanje.

Zašto odabrati Traku za Butinu 2401?

  • Stil i elegancija: Cvetna čipka i sofisticirani dizajn čine ovu traku idealnim dodatkom za svaki donji veš, dodajući mu luksuzan i ženstven izgled.
  • Udobnost: Elastične trake omogućavaju fleksibilnost i komfor, dok neklizajuća čipka osigurava da traka ostane na mestu i tokom intenzivnijih aktivnosti.
  • Prilagodljivost: Sa obimom od 52 cm do 60 cm, traka je dizajnirana da se prilagodi različitim veličinama, pružajući optimalno pristajanje za sve oblike tela.

Naručite odmah:

Osvežite svoju kolekciju donjeg veša uz traku za butinu 2401 i dodajte dašak sofisticiranosti svakodnevnim kombinacijama. Ne propustite priliku da nabavite ovaj prefinjen komad koji vam pruža osećaj luksuza i sigurnosti. Naručite sada i iskusite vrhunski kvalitet i stil!

 

 

boja

,

veličina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Traka za butinu 2401“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button