Skoči na sadržaj
Akcija!

Majica Eve Viskoz.

Originalna cena je bila: 900 рсд.Trenutna cena je: 350 рсд.

Šifra proizvoda: - Kategorije: ,

Uživajte u spoju udobnosti i stila uz žensku majicu Eve Viskoz. Ova majica sa kratkim rukavima idealna je za svakodnevno nošenje, bilo da se odlučite za opuštanje kod kuće ili izlaske u grad. Napravljena od visokokvalitetnih materijala, pruža vam komfor i dugotrajnost.

Karakteristike:

  • Materijal: Izrađena od 95% viskoze i 5% elastana, ova majica je mekana na dodir i nudi izuzetnu udobnost tokom celog dana. Viskoza omogućava koži da diše, dok elastan pruža fleksibilnost i savršeno pristajanje.
  • Dizajn: Klasičan dizajn sa kratkim rukavima čini ovu majicu univerzalnim komadom koji se lako kombinuje sa različitim stilovima. Možete je nositi kao samostalni komad ili u slojevitim kombinacijama.
  • Veličine: Dostupna u veličinama XL i XXL, majica je prilagođena različitim oblicima tela, osiguravajući optimalno pristajanje i udobnost.

Zašto odabrati majicu Eve Viskoz?

  • Udobnost i praktičnost: Kombinacija viskoze i elastana omogućava vam da se osećate udobno i slobodno u svakom trenutku, dok klasičan dizajn pruža mogućnost lako kombinovanja sa ostatkom vaše garderobe.
  • Kvalitetni materijali: Majica je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost, zadržavajući svoj oblik i boju i nakon brojnih pranja.
  • Svestranost: Idealan izbor za sve prilike, od svakodnevnih aktivnosti do formalnijih događaja, ova majica nudi širok spektar stilskih mogućnosti.

Naručite sada:

Dodajte majicu Eve Viskoz svojoj kolekciji i doživite savršen spoj udobnosti i stila. Ne propustite priliku da nabavite ovaj izuzetni komad koji će vam pružiti osećaj sigurnosti i zadovoljstva. Naručite odmah i iskusite vrhunski kvalitet i moderan dizajn!

 

4o

 

boja

veličina

,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Majica Eve Viskoz.“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button