Skoči na sadržaj

Gaćice Snelly 573

600 рсд

Šifra proizvoda: - Kategorije: ,

Unesite dozu sofisticiranosti u vašu kolekciju donjeg veša sa našim slip gaćicama Snelly 573. Dostupne u klasičnim bojama – bela i crna, ove gaćice su savršena kombinacija udobnosti i elegancije.

Opis proizvoda:

Boje: Bela i crna

Veličine: Od S do XL

Materijal: Naše Snelly 573 slip gaćice izrađene su od visokokvalitetnog materijala koji obuhvata 95% pamuka i 5% elastana. Ova kombinacija garantuje izvanrednu udobnost i fleksibilnost, omogućavajući vam da se osećate slobodno tokom celog dana.

Dizajn: Gaćice Snelly 573 krasi prelepa čipka koja se nalazi na bočnim stranama, dodajući ženstveni i elegantni dodir svakom paru. Klasičan slip kroj osigurava optimalnu pokrivenost i udobnost, dok čipkasti detalji donose dašak luksuza.

Ove gaćice su dizajnirane da se neprimetno prilagode vašem telu, pružajući vam maksimalnu udobnost i samopouzdanje. Idealne za svakodnevno nošenje, kao i za specijalne prilike, Snelly 573 slip gaćice su neophodan dodatak svakom garderoberu.

Naručite svoje Snelly 573 slip gaćice danas i uživajte u savršenom spoju udobnosti i elegancije. Vaša koža će vam biti zahvalna!

boja

,

veličina

, , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Gaćice Snelly 573“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button