Skoči na sadržaj

Grudnjak Aris 680

2.000 рсд

Šifra proizvoda: - Kategorija:
Aris grudnjaci logo

Predstavljamo vam grudnjak Aris 680 – vaš novi favorit za savršeno oblikovan dekolte. Ovaj grudnjak je pažljivo izrađen od najkvalitetnijih materijala kako bi vam pružio udobnost i podršku tokom celog dana. Delikatni detalji na obodu brushaltera prelaze na bretele, dajući dodatnu notu elegancije i naglašavajući vašu ženstvenost.

Aris 680 pruža vam opciju prilagođavanja – bretele možete jednostavno popustiti ukoliko želite smanjen efekat podizanja. Za potpuni look, u našoj ponudi možete pronaći odgovarajuće gaćice, brasiliane, tange i steznike koji savršeno dopunjuju ovaj grudnjak.

Svi naši proizvodi su originalni i dolaze direktno iz Italije, što garantuje vrhunski kvalitet i udobnost. Naručivanje je jednostavno – odaberite vašu veličinu i boju, a mi ćemo se pobrinuti da vaša narudžbina stigne na vašu adresu u najkraćem roku.

Ne propustite priliku da se osećate posebno uz Aris 680. Ako imate pitanja, naš tim je tu da vam pomogne. Pronađite savršeni set za sebe i uživajte u svakom trenutku!

 

4o

boja

, ,

dubina korpe

korpa

veličina

, ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Grudnjak Aris 680“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button