Skoči na sadržaj

Grudnjak Leilieve 996

3.400 рсд

Šifra proizvoda: - Kategorija: Oznake: ,
Leilieve logo

Leilieve 996 – Raskošna elegancija i vrhunska udobnost

Otkrijte vrhunsku kombinaciju luksuza i udobnosti uz Leilieve 996, savršeno dizajniran grudnjak stvoren za žene koje cene kvalitet i stil. Sa glatkim formiranim korpicama koje se ne ocrtavaju ispod odeće, Leilieve 996 pruža nevidljivu podršku i oblikovanje koje vam omogućava da se osećate samopouzdano i zanosno.

Duboke korpe za izvanrednu podršku

Duboke i prazne korpe osiguravaju odličnu podršku, posebno namenjene ženama s većim grudima. Ovaj grudnjak ne samo da pruža udobnost već i naglašava vašu prirodnu siluetu, omogućavajući vam da izgledate i osećate se najbolje u svakoj prilici.

Široke bretele i leđa za celodnevnu udobnost

Dizajniran s pažnjom prema detaljima, Leilieve 996 nudi široke bretele i leđa koja osiguravaju stabilnost i udobnost tokom celog dana. Bez osećaja nelagodnosti, ovaj grudnjak postaje vaš pouzdan partner u svakodnevnom životu.

Mekana čipka s cvetnim motivima

Fina i meka čipka s prelepim cvetnim motivima dodaje dozu ženstvenosti i elegancije svakom danu. Uronite u svet raskošne ženstvenosti i osvojite srca s besprekornim stilom i udobnošću uz Leilieve 996.

Italijanski brend Leilieve

Italijanski brend Leilieve poznat je po svojoj posvećenosti kvalitetu i detaljima, a Leilieve 996 nije izuzetak. Neka ovaj grudnjak postane vaš prvi izbor kada tražite spoj sofisticiranosti i praktičnosti.

boja

, , ,

dubina korpe

,

korpa

veličina

, , , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Grudnjak Leilieve 996“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …

Call Now Button