Skoči na sadržaj

Prikaz 1–12 od 100 rezultata

SieLei

Intima Moda je rođena u Modeni 1972. godine kao mala porodična firma, sve počinje od male radionice za proizvodnju i prodaju donjeg veša. Danas je to čvrsta realnost koja je odlučila da porodična tradicija koegzistira sa visoko menadžerskom i modernom organizacijom, sa ciljem da učvrsti svoju poziciju lidera na tržištu.

Godine 1972. braća Franciosi su započela svoju avanturu, u pratnji 7 zaposlenih koji su krojili i šili korzete i grudnjake za veleprodajno tržište. Avantura koja je postala stvarnost u kojoj se rađaju brendovi: Falck, Prima Visione, Rose Rosse, Stella i Valentina. Falck će 1976. godine postati ime kompanije koja će 1985. biti preimenovana u Intima Moda.

SieLei je rođen 2001. godine, koji oličava svu filozofiju i iskustvo prethodnih brendova kompanije. U početku je brend korišćen samo za osnovne kolekcije donjeg veša, kolekcije koje se nude tokom cele godine, sa posebnim karakteristikama nosivosti, udobnosti i pažnje prema potrebama žena.

SieLei Grudnjaci

SieLei grudnjaci spadaju u vodeći deo asortimana brenda. Višedecenijsko iskustvo je doprinelo da se linija SieLei grudnjaka konstantno usavršava, kako po pitanju kvaliteta i udobnosti, tako i po pitanju dizajna. Njihov moto je baziran na samopouzdanju žene koja koristi njihove proizvode.

Call Now Button